Onze visie

NG-interieurbouw is een renovatiebedrijf dat zich wil onderscheiden van andere bedrijven door zich voornamelijk bezig te houden met particulieren. Wij willen het bedrijf kleinschalig houden zodat ieder van ons zich persoonlijk kan inzetten voor de afwerking en het tot stand komen van een project dat volledig naar de wensen van u als klant is.

Ons totaalproject van renoveren bestaat niet alleen uit het plaatsen van meubels maar ook de voorbereiding en afwerking nemen wij voor onze rekening. Wij staan dus ook in voor de afbraakwerken voorafgaand, allerhande nutsvoorzieningen, pleisterwerken, gyprocwerken, tegelwerken,… Kortom, het totale pakket. 

Dankzij een goede en reeds lange samenwerking met enkele leveranciers kunnen wij u ook professioneel maatwerk bezorgen. U kan bij ons dus ook terecht voor het creëren van dressings en/of inbouwkasten.
Dankzij onze plaatsers zijn we er zeker van dat alles op een correcte en vlotte manier geplaatst zal worden en in samenspraak met de klant vrijwel voor alles een oplossing te vinden is.

Hoe gaan wij te werk? We komen graag tot bij u voor een eerste gesprek. Zo kunnen wij al een idee vormen over uw project en kunnen we ter plaatse al een kleine schets maken. Nadien nodigen wij u uit in onze toonzaal voor het overlopen van uw project en ontvangt u vrijblijvend een offerte alsook een 3D tekening van het geheel. Indien u als klant akkoord gaat kunnen we aan de slag ! Heeft u nog verdere vragen of wil u vrijblijvend een offerte? 
Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Alvast bedankt voor het vertrouwen !
Uw team
NG-interieurbouw

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x